За нас

Нашата страст е да ви предоставим най-доброто от природата. С години на опит и преданост, ние създаваме и предлагаме продукти, които ви помагат да изживеете по-здравословен и по-хармоничен начин на живот. Вярваме в силата на природата и в това, че решенията за здравето и красотата се крият в нея. Нашите продукти, включително етерични масла, натурална козметика и много други, са създадени с грижа за вашия комфорт и удовлетворение. С нас имате възможността да откриете магията на природата в най-чистата и ефективна форма. Вярваме в сътрудничеството с вас и във вашия път към по-здрав и по-балансиран начин на живот. Добре дошли в нашия свят на натуралната красота и хармония!

Производство на Етерични Масла

Етеричните масла се добиват чрез извличане на природните масла от растения като част от сложен процес. Растенията се събират, извличат, разделят, филтрират, тестват и пакетират, за да се получат чисти и качествени продукти готови за употреба.

Производството на етерични масла е сложен и деликатен процес, който изисква грижливост и опит. Когато бъде извършен правилно, този процес осигурява чисти и мощни продукти, които имат потенциал да подобрят нашето физическо и емоционално благополучие.

Отзиви

Започнах от Имунобомба, а сега си имам завидна Арома колекция. Харесвам как ухае детето ми и стаите. Лекувам и своето главоболие с маслата. На мъжът ми екземите по главата също. Общо взето цялото семейство сме почитатели

Анита Дошева

“Маслото Air, което цяла зима ни спасяваше в началото на всяко респираторно заболяване и всяка хрема. Нослетата на децата се отпушваха на 15 минута от пускането на дифузера. Другото масло е чаено дърво. Помогна ми за един кокоши трън.

Мария Герджикова

До миналата година летата минаваха в състезания кой ще е с най-голямата буца, но откакто почнахме да ползваме репелента забравих какво е това пъпка от ухапване! Във всяка стая имаме дифузер, със специлно подбран аромат!

Мона Тонева

Адрес

София, България

Работно време

Пон-Петък
8:00 до 17:00

Телефон

0888359503

Последвай нашата страница и група: