Обратно на училище!

Обратно на училище!🎒🔔📚
Вярвате или не, лятото отлетя, което означава, че училището скоро започва. Помогнете на себе си и вашето дете с любимите ни дртска серия „doTERRA Kids“.
Разредени с фракционирано кокосово масло, тези етерични масла са достатъчно нежни за деца от всички възрасти. Всяка от тези детски смеси е формулирана с мисълта за техните предпочитания за аромат, емоционални нужди и най- често срещаните оплаквания за здравето.
CALMER Restful Blend – Помага на детето да се отпусне и насърчава съня. Този бленд успокоява тревожните чувства, подпомага релаксацията, редуцира стресовите усещания от деня.
THINKER Focus Blend помага при разсейване и намаляване на чувствата на психически стрес и умора, успокоява ума и подпомага концентрацията и вниманието. Идеален помощник по време на тест, изпит или контролно, когато е нужна концентрация и остър ум.
STRONG Protective Blend насърчава естествената имунна защита и успокоява емоциите и кожата от наранявания.
RESCUER Успокояващ бленд, намалява усещането за напрежение в шията и раменете. Маслото действа охлаждащо и освежаващо.
STEADY Заземяващ бленд, помага за балансиране на настроението и успокоява разстроените чувства, когато емоциите са на път да изригнат. Помогнете на детето си да се чувства по-спокойно и балансирано.
BRAVE бленд за смелост Тази смес е невероятна за тревожни чувства, ниско самочувствие и липса на смелост. Ще помогне при проблеми с раздяла, преди тест или изпит, отиване в ново училище или градина.
TAMER храносмилателен бленд, който трябва винаги да е под ръка – независимо къде се намирате!